2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Ders Programları

Yaz Okulunda verilcek olan Yabancı Dil derslerinin güncel ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

YBD101 İngilizce I Ders Programı için tıklayınız.

YBD102 İngilizce II Ders Programı için tıklayınız.

YBD121 İngilizce I Ders Programı için tıklayınız.

YBD122 İngilizce II Ders Programı için tıklayınız.

YBD103 Almanca I Ders Programı için tıklayınız.

YBD104 Almanca II Ders Programı için tıklayınız.

YBD172 İngilizce I Ders Programı için Sosyal Bilimler MYO Web sitesini kontrol ediniz.

YBD173 İngilizce II Dersi Açılmamıştır.

Not: YBD 121 (İngilizce 1) ve YBD 122 Kodlu (İngilizce 2) kodlu derslerin 2 Nolu şubelerinin dersleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda (ÇALLI) yapılacaktır. Bu durumu fark etmeden ders seçimi yapan öğrenciler 03-04 Temmuz 2017 günlerinde, mesai bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu’nda DZ 01 Nolu salona gelmeleri halinde değişiklik talepleri değerlendirilecektir. Bu tarihler dışında şube değişikliği KESİNLİKLE yapılmayacaktır.

Yaz Okulu Duyuruları,

Yaz Okulu Takvimi,

Yaz Okulu Öğrenim Ücretleri,

Yaz Okulunda açılabilecek dersler ile ilgili,

Duyurular için tıklayınız.

Yaz Okulunda Yabancı Dil Hazırlık Programı Dersleri Açılır mı?

Akdeniz Üniversitesi Yabancı Dil Öğretimi ve Sınav Yönergesi hükümlerine göre Hazırlık programı için yaz okulu açılmaz ve diğer üniversitelerin açmış olduğu hazırlık programı yaz okulunun denkliği kabul edilmez.