2016 YLSY Programı Kapsamında Yurt Dışında Lisansüstü Öğrenim Görecek Adaylar İçin Yabancı Dil Kursları

05.06.2017 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile 2016 YLSY Programı kapsamında yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek adayların yurtiçi dil öğrenimlerinin geçen senelerden farklı olarak bursiyerlerin taleplerine göre özel kurslar şeklinde yürütüleceği anlaşılmaktadır. Yüksekokulumuz MEB-YLSY bursiyerleri için yabancı dil öğretimini 2010 yılından itibaren başarı ile yürütmüştür.

Yüksekokulumuzda 2016 YLSY bursiyerleri için İngilizce ve Almanca dillerinde genel İngilizce, genel Almanca ve TOEFL, IELTS, GOETHE, TELC, TestDaf sınavlarına yönelik yoğun yabancı dil kurs programı yeterli sayı oluştuğu takdirde açılacaktır.

Kurs Programı, 4 aylık 3 dönemden oluşacaktır.

Seviye tespit sınavı

Sınav tarihi:13 Eylül 2017

Sınav saati:10:00

Sınav Yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu

İlgili kurslara kayıt formu için tıklayınız.

2016 YLSY Bursiyerleri için üniversitemiz imkanları ;

-Üniversite geçici kimlik kartı,

-Üniversite yemekhanesini kullanma imkanı,

-Üniversitemiz kablosuz internet hattından faydalanma olanağı,

-Yabancı uyruklu öğretim elemanlarından konuşma dersleri,