(SONUÇLAR-DERS PROGRAMLARI) 2017-DGS İle Yerleşen Zorunlu Hazırlık Sınıfı Öğrencilerinin Dikkatine!

Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Dersler Yabancı Diller Yüksekokulu binasında işlenecektir. Aşağıda bulunan öğrenci listelerinden adınızın yanında yazan şube numaranızı ve dersliğinizi kontrol ediniz. İngilizce Hazırlık Program 1 (P1 ile başlayan) şubelerin ders saatleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 5 saat, Cuma günü 4 saat olarak işlenecektir.İngilizce Hazırlık Program 2 (P2 ile başlayan) ve İngilizce Hazırlık Program 3 (P3 ile başlayan) şubelerin ders saatleri hafta içi her gün 4’er saat olarak işlenecektir.

Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Şubelere göre DERS PROGRAMLARI için tıklayınız.

2017-DGS ile Gelen Öğrencileri Hazırlık Sınıfı Şube Listesi için tıklayınız.

Üniversitemize 2017 Yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirmeleri ile kayıt olan zorunlu hazırlık sınıfı öğrencileri için kayıtlar tamamlandıktan sonra Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavı yapılacaktır.

Sınav tarihi: 12.10.2017 Perşembe,

Yazılı Sınav saati: 09.00,

İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri için Sözlü Sınav saati: 13.30,

Diğer zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı öğrencileri için sözlü sınav yapılmayacaktır.

Öğrenciler sınava girebilmek için yanlarında öğrenci belgesi veya AÜ öğrenci kimliği ile fotoğraflı onaylı kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.) yanlarında bulundurmak zorundadır. Sınav başlamadan önce öğrenci kimlik kontrolü yapılmaktadır.

Sınav yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu binası

Sınav Salon Listeleri için tıklayınız.

Hazırlık Sınavı içeriklerine ulaşmak için tıklayınız.