(SONUÇLAR) 2020-2021 DGS Ek Yerleştirme ile Kayıt Olan Öğrencilere Hazırlık Sınavı Hakkında

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında DGS Ek Yerleştirmeler ile kayıt olan ve bölüm/programında zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan öğrenciler için Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı 01/12/2020 tarihinde çevrim içi (online) olarak yapılmıştır. Sınav sonuçları aşağıdadır.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARILI olan öğrencilerin durumları Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS)’ne işlenmiştir. Bu öğrenciler bölüm/programlarından ders kayıt işlemi yapabilirler.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARISIZ/GİRMEYEN ve hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrenciler, ders kayıt işlemi yapmayacaklardır. Bu öğrenciler, Yüksekokulumuz tarafından Microsoft Teams üzerinde oluşturulan hazırlık sınıfı şubelerine (ekiplerine) öğrencinumarası@ogr.akdeniz.edu.tr e-posta hesapları ile eklenecektir. Şube adınızı buradan kontrol ediniz.

Katkı payı/Öğrenim Ücreti ödemesi gereken öğrenciler, harç bilgilerini OBS üzerinden kontrol edip yatırması gerekmektedir. Aksi halde hazırlık sınıfı derslerine kayıt işlemi yapılamayacaktır.

Yabancı Dil Hazırlık sınıfı dersleri, Microsoft Teams üzerinden uzaktan öğretim şeklinde verilmektedir.

DGS EK YERLEŞTİRME HAZIRLIK SINAVI SONUÇLARI

Hazırlık sınıfı DERS PROGRAMLARI için aşağıdaki duyuruda bulunan HAZIRLIK SINIFI ŞUBE LİSTESİNİ kontrol ediniz. Hangi şubede kayıtlı olduğunuzu Microsoft Teams üzerinden kontrol ettikten sonra HAZIRLIK SINIFI ŞUBE LİSTESİ bakınız.

DGS EK YERLEŞTİRME HAZIRLIK ÖĞRENCİ ŞUBE LİSTESİ

DERS PROGRAMLARI VE ŞUBE LİSTELERİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

hacklink,seo,higseoaccount,alexa,semrush,premium account,free account