(SINAV SONUÇLARI) 2020-2021 Ek Yerleştirme Hazırlık Sınavı

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Ek Yerleştirmeler ile kayıt olan ve bölüm/programında zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan öğrenciler için Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı 13 Ekim 2020 tarihinde çevrim içi (online) olarak yapılmıştır. Sınav sonuçları aşağıdadır.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARILI olan öğrencilerin durumları Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS)’ne işlenmiş. Bu öğrenciler bölüm/programlarından ders kayıt işlemi yapabilirler.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARISIZ/GİRMEYEN ve hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrenciler, ders kayıt işlemi yapmayacaklardır. Bu öğrenciler Yüksekokulumuz tarafından hazırlık sınıfı şubelerine eklenmiştir.

EK YERLEŞTİRME HAZIRLIK SINAVI SONUÇLARI

Yabancı Dil Hazırlık sınıfı dersleri uzaktan öğretim şeklinde verilmektedir.

Hazırlık sınıfı DERS PROGRAMLARI, ŞUBE LİSTELERİ VE Hazırlık Sınıfı dersleri hakkında bilgiler için aşağıdaki bağlantıdaki duyuru kontrol ediniz.

DERS PROGRAMLARI VE ŞUBE LİSTELERİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.