2020-2021 Hazırlık Sınav Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

30 Eylül – 01 Ekim 2020 tarihlerinde çevrim içi (online) olarak yapılan Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı ile 02 Ekim 2020 tarihinde YATAY GEÇİŞ öğrencileri için yapılan Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı sonuçları aşağıdadır.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARILI olan öğrencilerin durumları Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS)’ne işlenmiş. Bu öğrenciler bölüm/programlarından ders kayıt işlemi yapabilirler.

Sınav sonuçlarına göre BAŞARISIZ olan ve hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrenciler, ders kayıt işlemi yapmayacaklardır. Bu öğrenciler Yüksekokulumuz tarafından hazırlık sınıfı şubelerine eklenecektir.

Katkı payı/Öğrenim Ücreti ödemesi gereken öğrenciler, harç bilgilerini OBS üzerinden kontrol edip yatırması gerekmektedir. Aksi halde hazırlık sınıfı derslerine kayıt işlemi yapılamayacaktır.

Hazırlık sınıfı dersleri, 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayacak olup ders programları ile ilgili bilgilendirmeler web sayfamız üzerinden yapılacaktır. Hazırlık sınıfından öğrenim görecek öğrencilerin web sayfamızı takip etmesi gerekmektedir.

30.09-01.10.2020 TARİHLİ SINAV SONUÇLARI

02.10.2020 TARİHLİ YATAY GEÇİŞ SINAVI SONUÇLARI