2020-2021 Hazırlık Sınavına Giriş Bilgileri

Değerli Öğrencilerimiz,

30 Eylül – 01 Ekim 2020 tarihlerinde çevrim içi (online) olarak yapılacak olan Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı aşağıda belirtilen sistemler üzerinden uygulanacaktır. Sınava ilişkin temel esaslar aşağıda paylaşılmıştır.

ALMANCA SINAVI ÖĞRENCİ OTURUM LİSTESİ

İNGİLİZCE SINAVI OTURUM LİSTESİ

*İNGİLİZCE SINAVI ÖĞRENCİ OTURUM BİLGİLERİ İÇİN MİCROSOFT TEAMS UYGULAMASINI KONTROL EDİNİZ. GÜNCEL OTURUM BİLGİLERİ BURADA GÖRÜNECEKTİR.

RUSÇA SINAVI ÖĞRENCİ OTURUM LİSTESİ

Öncelikle aşağıda bulunan Sınav Yönergesini dikkatlice okuyunuz.

SINAV YÖNERGESİ için tıklayınız.

Sınav oturum değişiklik talepleri kabul edilmemektedir.

Yatay Geçiş öğrencileri için 02 Ekim 2020 tarihinde sınav yapılacağından dolayı bu sınava girmemelidir.

Zorunlu hazırlık sınıfı öğrencileri dışında kalan öğrenciler bu sınava alınmamaktadır.

Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavına katılabilmek için öğrencilerimizin aşağıda belirtilen araç ve gereçlere sahip olması gerekmektedir.

1) Microsoft Teams Uygulaması
Bu uygulama, sınav esnasında canlı bağlantı sağlamak amacıyla gereklidir. Bu uygulamayı cep telefonu veya tabletinize indiriniz. Uygulamaya …@ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve tarafınızca belirlenen şifre ile giriş yapılacaktır. Aksi halde bağlantı sağlanamaz.

2) Masaüstü veya Dizüstü Bilgisayar
Bu, sınavın çoktan seçmeli kısmını uygulamak için gereklidir.

3) Kablolu Kulaklık
Sınavın güvenliği açısından kesinlikle kablolu kulaklık kullanılmalıdır. Kulaklıklar bilgisayara takılı olacaktır. Sadece dinleme kısmında kullanılacaktır. Sınav süresince bilgisayardan çıkartılmayacaktır.

4) İnternet Bağlantısı, Kalitesi, Şarj vb. Teknik Sorunlar
İnternet bağlantısı, bağlantı kalitesi, sınav için gerekli araçların hazır bulundurulması, şarj durumu vb. teknik konular öğrencinin sorumluluğundadır. Sınav esnasında herhangi bir sorun yaşamamak adına önceden hazırlıklarınızı ve kontrollerinizi eksiksiz yapınız.