2020 yılı YATAY GEÇİŞ Öğrencileri İçin Hazırlık Sınavı Bilgileri

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında YATAY GEÇİŞ yoluyla Üniversitemiz ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI olan programlara kayıt hakkı kazanan öğrenciler için Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı, 02 Ekim 2020 tarihlerinde çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.
Sınava ilişkin temel esaslar aşağıda paylaşılmıştır.

İNGİLİZCE SINAVI OTURUM LİSTESİ

*İNGİLİZCE SINAVI ÖĞRENCİ OTURUM BİLGİLERİ İÇİN MİCROSOFT TEAMS UYGULAMASINI KONTROL EDİNİZ. GÜNCEL OTURUM BİLGİLERİ BURADA GÖRÜNECEKTİR.

Öncelikle aşağıda bulunan Sınav Yönergesini dikkatlice okuyunuz.

SINAV YÖNERGESİ için tıklayınız.

Bu sınava, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında YATAY GEÇİŞ yoluyla Üniversitemiz ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI olan programlara kayıt hakkı kazanan öğrenciler girebilir.

Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavına katılabilmek için öğrencilerimizin aşağıda belirtilen araç ve gereçlere sahip olması gerekmektedir.

1) Microsoft Teams Uygulaması
Bu uygulama, sınav esnasında canlı bağlantı sağlamak amacıyla gereklidir. Bu uygulamayı cep telefonu veya tabletinize indiriniz.

2) Masaüstü veya Dizüstü Bilgisayar
Bu, sınavın çoktan seçmeli kısmını uygulamak için gereklidir.

3) Kablolu Kulaklık
Sınavın güvenliği açısından kesinlikle kablolu kulaklık kullanılmalıdır. Kulaklıklar bilgisayara takılı olacaktır. Sadece dinleme kısmında kullanılacaktır. Sınav süresince bilgisayardan çıkartılmayacaktır.

4) İnternet Bağlantısı, Kalitesi, Şarj vb. Teknik Sorunlar
İnternet bağlantısı, bağlantı kalitesi, sınav için gerekli araçların hazır bulundurulması, şarj durumu vb. teknik konular öğrencinin sorumluluğundadır. Sınav esnasında herhangi bir sorun yaşamamak adına önceden hazırlıklarınızı ve kontrollerinizi eksiksiz yapınız.