(ÖĞRENCİ LİSTESİ EKLENDİ) Ek Yerleştirme İle Gelen Öğrenciler İçin Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt yaptıran öğrenciler için Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavı,

20 Eylül 2017 Çarşamba günü

İngilizce Hazırlık Sınavı : saat 13.30’da yapılacak olup sınav salon listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Almanca Hazırlık Sınavı : saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binası 1.kat D101 nolu derslikte
yapılacaktır.

Öğrenciler sınava girebilmek için yanlarında fotoğraflı öğrenci belgesi veya fotoğraflı onaylı kimlik belgelerini (okul kimliği, nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.) yanlarında bulundurmak zorundadır. Sınav başlamadan önce öğrenci kimlik kontrolü yapılmaktadır.

Cevap kağıdına yazılacak her türlü yazı, rakam ve yapılacak işaretlemeler için koyu yazan, siyah kurşun kalem kullanılacaktır. Tükenmez kalem veya dolma kalem kesinlikle kullanılmayacaktır. Bu sebeple sınava girecek adaylar yanında yumuşak kurşun kalem, tükenmez kalem ve silgi bulundurmalıdırlar.

Sınav başlamadan 30 dakika önce sınav yerinde bulunulması gereklidir.

İlk 15 dakika geç kalan öğrenciler sınava alınabilir ancak bunlara ek süre verilmez.

Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt yaptıran öğrenciler için Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavına girecek Öğrenci Listesi İçin tıklayınız.

12 Eylül 2017 tarihinde yapılan Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavına katılamayan ve 20 Eylül 2017 tarihindeki Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme sınavına girecek öğrencilerin listesi için tıklayınız.