Hazırlık Sınıfları Öğrencilerinin Devamsızlık Durumları

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFLARI ÖĞRENCİLERİN DEVAMSIZLIK DURUMLARI HAKKINDAKİ DUYURU

SEVGİLİ HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ, EKTE BELİRTİLMİŞ OLAN DEVAMSIZLIK SAATLERİ 01.01.2017 TARİHİNE KADAR OLAN DEVAMSIZLIKLARI İÇERMEKTEDİR. İLGİLİ TARİHTEN SONRA OCAK AYI İÇERİSİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DEVAMSIZLIK VAR İSE ONLAR AŞAĞIDA BELİRTİLEN DEVAMSIZLIK SAYISINA AYRICA EKLENECEKTİR.

LİSTEDE DEVAMSIZ İBARESİ BULUNAN MAKSİMUM DEVAMSIZLIK SAATİ SINIRI (111 DERS SAATİ) ŞU ANKİ VERİLERE GÖRE BELİRLENEN BİR SINIRDIR. (TÜM DERSLERİN %15’İ) 2. DÖNEM İÇERİSİNDE MUCBİR SEBEPLER DOLAYISIYLA VERİLECEK OLASI EK BİR RESMİ TATİL DEVAMSIZLIK SINIRINI ETKİLEYECEKTİR. DOLAYISIYLA DEVAMSIZLIK HESABINIZI YAPARKEN TEMKİNLİ DAVRANMANIZ SİZİN LEHİNİZE OLACAKTIR.

EK YERLEŞTİRME/DGS/YATAY GEÇİŞ V.B GEÇ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİN TOPLAM DERS SAATLERİ DAHA AZ OLACAĞI İÇİN DEVAMSIZLIK YAPABİLECEKLERİ DERS SAATİ TOPLAMIDA DAHA AZ OLACAKTIR. BU ŞEKİLDE GEÇ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİN DEVAMSIZLIK İLE İLGİLİ KENDİ DEĞERLENDİRMELERİNİ AYRICA YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

DEVAMSIZLIK BİLGİLERİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.