Öğrenim Ücreti Yatırmayan Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Yabancı Dil Hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrenciler, Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı neticesinde Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinde oluşturulan hazırlık sınıfı derslerine elle eklenmektedir.

Katkı payı/ Öğrenim ücreti ödemesi gerekenlerden bazı öğrencilerin ödeme işlemini zamanında gerçekleştirmediği için OBS üzerindeki şubelere eklenememiştir.

Katkı payı/ Öğrenim ücreti ödeme işlemi gerçekleştirmeyen öğrencilerden hazırlık sınıfında derslere devam etmek isteyenlerin Fakülteleri ile irtibata geçip ödeme işlemini gerçekleştirmesi halinde hazırlık sınıfında devam edebileceklerdir.

Aksi halde bu öğrenciler, derslere devam edemez ve sınavlara katılamazlar.

Öğrenim ücreti bilgisini OBS üzerinden kontrol edebilirsiniz. Mazeretli olarak ödemek isteyen öğrencilerin Fakülteleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir. Fakültelerin uygun bulması halinde ödeme işlemi yapılabilecektir.