SONUÇLAR- Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavı Sonuçları

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Yazılı Sınavı 12.09.2017 tarihinde ve Sözlü sınavı 13.09.2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Bu sınavlara giren öğrencilerin sınav sonuçlarına aşağıdaki listelerden ulaşabilirsiniz.

• Almanca Hazırlık Sınav Sonuçları için tıklayınız.

• İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği Hazırlık Sınav Sonuçları İçin tıklayınız.

• Diğer Bölümler için yapılan İngilizce Hazırlık Sınav Sonuçları İçin tıklayınız.

Sınav sonuçlarına göre başarısız olan ve hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler ders kayıt işlemi yapmayacak olup Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından oluşturulacak olan hazırlık sınıfı şubelerinde eğitim alacaklardır. Hazırlık Sınıfı şubeleri Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası üzerinde ilan edilecektir.

Hazırlık Programı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlik Sınavı ile ilgili önceki duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Sonuç İlan Tarihi: 14 Eylül 2017