Hazırlık Sınıfı Ders Kayıt ve Katkı Payı/Harç Ücreti Ödemesi Hk.

Yüksekokulumuzda yabancı dil hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrencilerin dikkatine!

Katkı Payı/Harç Ücreti Ödemesi

Öncelikle üzerinize tanımlı Harç ücreti olup olmadığını OBS'ye giriş yaptıktan sonra Genel Bilgiler -> Harç Bilgileri menüsü altından kontrol ediniz. Eğer üzerinize tanımlı ödenmesi gereken harç ücreti varsa 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında ödemeniz gerekmektedir. Herhangi bir ödenmesi gereken tutar yoksa ödemenize gerek yoktur.

Ders Kayıt İşlemleri

Yüksekokulumuzda yabancı dil hazırlık sınıfında öğrenim görecek öğrenciler herhangi bir ders kayıt işlemi yapmayacaklardır. Ders kayıt işlemleri Yüksekokulumuzca yapılacaktır. Ancak harç ücreti ödemesi gereken öğrencilerden harç ücreti ödemesi gerçekleştirmeyen öğrencilerin ders kayıtları yapılamayacaktır. Ders kayıt işlemi yapılan öğrencilerin, Öğrencilik durumu dersler başladıktan sonra Aktif öğrenciye dönecektir.

Eklenme tarihi: 26.09.2023 10:57:58
Son güncelleme: 26.09.2023 10:57:58