(Sınav Tarihi ve Saati) YÖS Üçüncü Yerleştirme Öğrencileri İçin Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı

YÖS-2020 Üçüncü Yerleştirmeler ile kayıt olan Yabancı Uyruklu Öğrencilerin dikkatine,

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında YÖS-2020 Üçüncü Yerleştirmeler ile kayıt olan ve bölüm/programında zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan Yabancı Uyruklu öğrenciler için Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavı,

çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Sınava, YÖS üçüncü yerleştirmeler kayıt olduğu program %30 yabancı dil olup Türkçe Yeterliğini tamamlamış olan öğrenciler ile %100 yabancı dil olan öğrenciler katılabilecektir.

Öncelikle aşağıda bulunan Sınav Yönergesini dikkatlice okuyunuz.

SINAV YÖNERGESİ için tıklayınız.

Ayrıca Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlilik Sınavına katılabilmek için öğrencilerimizin aşağıda belirtilen araç ve gereçlere sahip olması gerekmektedir.

1) Microsoft Teams Uygulaması
Bu uygulama, sınav esnasında canlı bağlantı sağlamak amacıyla gereklidir. Bu uygulamayı cep telefonu veya tabletinize indiriniz. Uygulamaya …@ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve tarafınızca belirlenen şifre ile giriş yapılacaktır. Aksi halde bağlantı sağlanamaz.

2) Masaüstü veya Dizüstü Bilgisayar
Bu, sınavın çoktan seçmeli kısmını uygulamak için gereklidir.

3) Kablolu Kulaklık
Sınavın güvenliği açısından kesinlikle kablolu kulaklık kullanılmalıdır. Kulaklıklar bilgisayara takılı olacaktır. Sadece dinleme kısmında kullanılacaktır. Sınav süresince bilgisayardan çıkartılmayacaktır.

4) İnternet Bağlantısı, Kalitesi, Şarj vb. Teknik Sorunlar
İnternet bağlantısı, bağlantı kalitesi, sınav için gerekli araçların hazır bulundurulması, şarj durumu vb. teknik konular öğrencinin sorumluluğundadır. Sınav esnasında herhangi bir sorun yaşamamak adına önceden hazırlıklarınızı ve kontrollerinizi eksiksiz yapınız.

hacklink,seo,higseoaccount,alexa,semrush,premium account,free account