Kalite Yönetim Sistemi Komisyonu

• Öğr. Gör. Ayşegül ÖZDEMİR (Komisyon Başkanı)
  • Komisyonumuz Yabancı Diller Yüksekokulu’nda eğitim-öğretim faaliyetlerindeki kalitenin arttırılması için çalışmaktadır.
    Amacımız;

-Akdeniz Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun gerçekleştireceği eğitim ve toplantılara katılarak gelişmeleri yakından takip etmek,

-yabancı dil becerilerini esas alan, iletişim odaklı ve öğrenci merkezli bir yaklaşım benimsemek,

-öğretim kalitesini artırmak için belirli aralıklarla akademik ve idari personelimiz ile toplantılar düzenlemek,

-anket değerlendirmeleri sonucunda ve yüksekokulumuzdaki komisyon toplantıları sonrası belirlenen gereksinim, beklenti ve önerileri dikkate alarak yüksekokulumuzdaki diğer komisyonlar ile birlikte eğitim-öğretim için en uygun şartları sağlamaktır.

Akdeniz Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi Uygulama Yönergesi için tıklayınız.

Eklenme tarihi :7.12.2022 13:07:33
Son güncelleme : 7.12.2022 13:08:17